APA:
کپیامینی فرد، محمدحسین، و خندان، سکینه. (1397). بررسی تاثیر غلظت های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد, عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L. ). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 13(4 (پیاپی 52) )، 56-66. SID. https://sid.ir/paper/185712/fa
Vancouver:
کپیامینی فرد محمدحسین، خندان سکینه. بررسی تاثیر غلظت های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد, عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L. ). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1397؛13(4 (پیاپی 52) ):56-66. Available from: https://sid.ir/paper/185712/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین امینی فرد، و سکینه خندان، “بررسی تاثیر غلظت های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد, عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L. )،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 13، no. 4 (پیاپی 52) ، pp. 56–66، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185712/fa