مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,318
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

749
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر منبع و سطح پری بیوتیک بر عملکرد رشدی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 22

چکیده

 هدف از انجام این مطالعه, بررسی اثر منبع (فرمکتو, ایمونووال) و سطح پری بیـوتیک در جیره, بر عملکرد رشدی جوجه های گوشتی بود. به این منظور در شروع آزمایش 280 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه راس 308 در یک طرح بلوک های کامل تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار قرار داده شدند. تیمارها شامل 1) بدون پری بیوتیک (شاهد) 2) 0.10 درصد پری بیوتیک فرمکتو در دوره آغازین و 0.05 درصد در دوره رشد و پایانی 3) 0.20 درصد پری بیوتیک فرمکتو در دوره آغازین و 0.10 درصد در دوره رشد و پایانی 4) 0.30 درصد پری بیوتیک فرمکتو در دوره آغازین و 0.15 درصد در دوره رشد و پایانی 5) 0.10 درصد پری بیوتیک ایمونووال در دوره آغازین و 0.05 درصد در دوره رشد و پایانی 6) 0.20 درصد پری بیوتیک ایمونووال در دوره آغازین و 0.10 درصد در دوره رشد و پایانی 7) 0.30 درصد پری بیوتیک ایمونووال در دوره آغازین و 0.15 درصد در دوره رشد و پایانی, بودند. در دوره آغازین (21-1 روزگی) تیمارهای تغذیه شده با منبع پری بیوتیکی فرمکتو, خوراک مصرفی بیشتری در مقایسه با تیمارهای تغذیه شده با منبع پری بیوتیکی ایمونووال داشتند (P<0.05) در دوره پایانی (49- 43روزگی), مشاهده شد که جیره های غذایی حاوی پری بیوتیک فرمکتو افزایش وزن بهتری را نسبت به جیره های غذایی حاوی پری بیوتیک ایمونووال داشتند (P<0.05) همچنین تیمار های تغذیه شده با منبع پری بیوتیک فرمکتو, ضریب تبدیل غذایی بهتری نسبت به تیمارهای تغذیه شده با منبع پری بیوتیک ایمونووال در دوره پایانی (49 - 43 روزگی) داشتند (P<0.05) به طور کلی پری بیوتیک فرمکتو نسبت به پری بیوتیک ایمونووال عملکرد بهتری نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لطفان، مسعود، ناظر عدل، کامبیز، ابراهیم نژاد، یحیی، و مقدم، مهدی. (1388). بررسی اثر منبع و سطح پری بیوتیک بر عملکرد رشدی جوجه های گوشتی. علوم دامی، 2(2)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/185956/fa

    Vancouver: کپی

    لطفان مسعود، ناظر عدل کامبیز، ابراهیم نژاد یحیی، مقدم مهدی. بررسی اثر منبع و سطح پری بیوتیک بر عملکرد رشدی جوجه های گوشتی. علوم دامی[Internet]. 1388؛2(2):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/185956/fa

    IEEE: کپی

    مسعود لطفان، کامبیز ناظر عدل، یحیی ابراهیم نژاد، و مهدی مقدم، “بررسی اثر منبع و سطح پری بیوتیک بر عملکرد رشدی جوجه های گوشتی،” علوم دامی، vol. 2، no. 2، pp. 11–22، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185956/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button