مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,319
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

922
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، پری بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره های پلت شده بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

 به منظور بررسی اثرات آنتی بیوتیک, پروبیوتیک, پری بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره های پلت شده بر عملکرد جوجه های گوشتی و خصوصیات لاشه, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 10 تیمار, 4 تکرار و 20 قطعه جوجه یکروزه نر گوشتی سویه آرین در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل 1) تیمار شاهد, 2) جیره حاوی اکسی تتراسایکلین (1g/kg) در 21 روز اول, 3) افزودن لینکومایسین و اسپکتومایسین (0.75g/L) در آب آشامیدنی تا سن 5 روزگی, 4) پروبیوتیک (1g/kg), (5 پری بیوتیک (1g/kg), 6) مولتی آنزیم (0.5g/kg), 7) لینکومایسین و اسپکتومایسین در آب آشامیدنی برای 5 روز اول و سپس پروبیوتیک, 8) پروبیوتیک و پری بیوتیک, 9) پروبیوتیک و مولتی آنزیم و 10) پری بیوتیک و مولتی آنزیم بودند. وزن جوجه ها در تمامی هفته ها در تیمارهای آزمایشی بیشتر از شاهد بود (0.05>P). تیمارهای حاوی مولتی آنزیم به تنهایی یا همراه با پروبیوتیک و پری بیوتیک بیشترین وزن را داشتند. اثر تیمارهای آزمایشی بر خوراک مصرفی در هفته های مختلف در مقایسه با شاهد معنی دار نبود (0.05<P). جوجه هایی که از مولتی آنزیم استفاده نمودند کمترین ضریب تبدیل غذایی را تا سن 35 روزگی داشتند. تیمارهای آزمایشی اثر معنی داری بر درصد لاشه, بال, ران, سینه و پشت نداشتند (0.05<P), اما درصد چربی حفره بطنی تحت تاثیر افزودنیها قرار گرفت (0.05>P). بیشترین درصد چربی مربوط به گروه مولتی آنزیم و گروه آنتی بیوتیک بود. استفاده توأم پروبیوتیک یا پری بیوتیک به همراه مولتی آنزیم تا سن 21 روزگی وزن بدن را نسبت به سایر گروه ها بیشتر افزایش داد اما پس از آن, استفاده آنها به همراه مولتی آنزیم اثر بیشتری نسبت به تیمار مولتی آنزیم نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی کلاریکلایی، کاظم، محیطی اصلی، مازیار، حسینی، سیدعبداله، و یوسفی کلاریکلائی، حسین. (1391). اثرات آنتی بیوتیک, پروبیوتیک, پری بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره های پلت شده بر عملکرد جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(4)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/237227/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی کلاریکلایی کاظم، محیطی اصلی مازیار، حسینی سیدعبداله، یوسفی کلاریکلائی حسین. اثرات آنتی بیوتیک, پروبیوتیک, پری بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره های پلت شده بر عملکرد جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(4):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/237227/fa

    IEEE: کپی

    کاظم یوسفی کلاریکلایی، مازیار محیطی اصلی، سیدعبداله حسینی، و حسین یوسفی کلاریکلائی، “اثرات آنتی بیوتیک, پروبیوتیک, پری بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره های پلت شده بر عملکرد جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 4، pp. 63–72، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237227/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button