مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

553
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

622
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر غلظت و زمان کاربرد نانو اکسید آهن بر کیفیت و عملکرد غده سیبزمینی

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 155

چکیده

 به منظور بررسی تجمع نیترات و تغییرات عملکرد غده و پروتئین با مصرف غلظتهای نانو اکسید آهن در مراحل مختلف رشد سیب زمینی, آزمایشی بهصورت فاکتوریل, در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و در 3 تکرار در سال 1391, در اردبیل انجام شد. فاکتور اول کود نانواکسید آهن در سطوح0, 0.5, 1, 1.5 و 2 درصد و اکسید آهن معمولی در سطح دو درصد و فاکتور دوم مراحل محلولپاشی (رشد رویشی, شروع غدهبندی و پرشدن غده) بود.نتایج نشان داد که با کاربرد نانو اکسید آهن میزان نیترات غده به طور معنیداری کاهش یافت و کمترین نیترات نسبت به شاهد در برهمکنش محلولپاشی غلظت های 1.5 و 2 درصد نانواکسید آهن در مرحله پرشدن غده به دست آمد. بیشترین شاخص سبزینگی برگ و وزن متوسط غده با اختلاف معنی دار نسبت به شاهد در اثر برهمکنش محلولپاشی غلظتهای 1, 1.5 و 2 درصد و بیشترین درصد پروتئین غده با غلظتهای 1.5 و 2 درصد نانواکسید آهن درسایر تیمارها بیشترین عملکرد غده را به خود اختصاص دادند. همچنین کاربرد اکسید آهن معمولی نیز عملکرد غده سیبزمینی را نسبت به شاهد به طور معنیداری افزایش داد ولی با غلظتهای 0.5 و 1 درصد نانواکسید آهن در گروه مشترک قرار گرفت. به طور کلی از نظر تمام صفات مورد اندازه گیری, غلظت 2 درصد نانواکسید آهن با محلولپاشی در زمان پرشدن غده بهترین نتیجه را داشت و برای کاربرد توسط زارعین توصیه میشود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برقی، علی، قلی پوری، عبدالقیوم، توبه، احمد، جهانبخش، سودابه، و جماعتی ثمرین، شهرزاد. (1396). اثر غلظت و زمان کاربرد نانو اکسید آهن بر کیفیت و عملکرد غده سیبزمینی. اکوفیزیولوژی گیاهی، 9(28 )، 145-155. SID. https://sid.ir/paper/188334/fa

    Vancouver: کپی

    برقی علی، قلی پوری عبدالقیوم، توبه احمد، جهانبخش سودابه، جماعتی ثمرین شهرزاد. اثر غلظت و زمان کاربرد نانو اکسید آهن بر کیفیت و عملکرد غده سیبزمینی. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1396؛9(28 ):145-155. Available from: https://sid.ir/paper/188334/fa

    IEEE: کپی

    علی برقی، عبدالقیوم قلی پوری، احمد توبه، سودابه جهانبخش، و شهرزاد جماعتی ثمرین، “اثر غلظت و زمان کاربرد نانو اکسید آهن بر کیفیت و عملکرد غده سیبزمینی،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 9، no. 28 ، pp. 145–155، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188334/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button