مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ورمی کمپوست و پیت ماس بر صفات مورفولوژیکی و کیفی قارچ دکمه ای

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 197

چکیده

 از عوامل مهم تولیدی قارچ دکمه ای, خاک پوششی است که تأثیر مهمی بر اندازه و عملکرد آن دارد. با توجه به دسترسی آسان به ورمی کمپوست, پژوهش حاضر در جهت جایگزینی پیت ماس با ورمی کمپوست تهیه شده از کود دامی, در قالب طرح کاملاً تصادفی در 3 تکرار انجام شد. تیمارها شامل T1: ورمی کمپوست + پرلیت + پیت (2: 1: 1), T2: ورمی کمپوست + پرلیت + پیت (2: 1: 1), T3: ورمی کمپوست + پرلیت + پیت (5/0: 5/0: 3) T4: ورمی کمپوست + پیت (2: 2), T5: ورمی کمپوست + پرلیت + پیت (1: 3), T6: ورمی کمپوست + پیت (3: 1), T7: ورمی کمپوست + پرلیت (2: 2), T8: شاهد, T9: پیت ماس هلندی؛ بودند. بعد از اتمام رشد, قارچ های تولیدی در 3 گروه تقسیم شدند: 1-قارچ هایی باکیفیت بالا (درجه 1). 2-قارچ هایی که فاقد پرده بوده و بازارپسندی کمتری نسبت به قارچ های درجه 1 داشتند (درجه 2). 3-قارچ های غیرقابل فروش که دارای معایبی در شکل و ظاهر بودند (درجه 3). نتایج نشان داد که تیمارT2 (ورمی+ پرلیت + پیت با نسبت 2: 1: 1) و T9 (پیت ماس هلندی), به ترتیب بیش ترین و کم ترین تعداد و عملکرد قارچ درجه 1 را داشتند. از نظر تعداد و عملکرد قارچ درجه 2, تیمار T3و T7 به ترتیب بیش ترین و کمترین تعداد و عملکرد قارچ درجه 2 را به خود اختصاص دادند. بیشترین درصد پروتئین در تیمار T3 بدست آمد که با توجه به آن که از نظر تعداد و عملکرد قارچ نیز در حد بالایی بود این تیمار به عنوان بهترین تیمار معرفی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیازی، فهیمه، یادگاری، مهراب، و برزگر، رحیم. (1397). اثر ورمی کمپوست و پیت ماس بر صفات مورفولوژیکی و کیفی قارچ دکمه ای. اکوفیزیولوژی گیاهی، 10(35 )، 189-197. SID. https://sid.ir/paper/188411/fa

    Vancouver: کپی

    نیازی فهیمه، یادگاری مهراب، برزگر رحیم. اثر ورمی کمپوست و پیت ماس بر صفات مورفولوژیکی و کیفی قارچ دکمه ای. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1397؛10(35 ):189-197. Available from: https://sid.ir/paper/188411/fa

    IEEE: کپی

    فهیمه نیازی، مهراب یادگاری، و رحیم برزگر، “اثر ورمی کمپوست و پیت ماس بر صفات مورفولوژیکی و کیفی قارچ دکمه ای،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 10، no. 35 ، pp. 189–197، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188411/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button