APA:
کپیصیدمرادی، علیرضا، و مظفری، افشین. (1399). بررسی تأثیر پرایمینگ بذر با زادمایه رایزوبیومی و باکتری های محرک رشد گیاه بر میزان کلروفیل, عناصر غذایی و عملکرد دانه عدس در شرایط دیم. اکوفیزیولوژی گیاهی، 12(41 )، 258-270. SID. https://sid.ir/paper/188448/fa
Vancouver:
کپیصیدمرادی علیرضا، مظفری افشین. بررسی تأثیر پرایمینگ بذر با زادمایه رایزوبیومی و باکتری های محرک رشد گیاه بر میزان کلروفیل, عناصر غذایی و عملکرد دانه عدس در شرایط دیم. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1399؛12(41 ):258-270. Available from: https://sid.ir/paper/188448/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صیدمرادی، و افشین مظفری، “بررسی تأثیر پرایمینگ بذر با زادمایه رایزوبیومی و باکتری های محرک رشد گیاه بر میزان کلروفیل, عناصر غذایی و عملکرد دانه عدس در شرایط دیم،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 12، no. 41 ، pp. 258–270، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188448/fa