مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

377
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روش و عمق کاشت بر ویژگی های کمی و کیفی ارقام مختلف سیب زمینی در منطقه ماهیدشت کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 22 | صفحه پایان 36

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر روش و عمق کاشت بر برخی ویژگی های کمی و کیفی ارقام مختلف سیب زمینی, آزمایشی در سال 1392 در سه تکرار و به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه واقع در ایستگاه ماهیدشت به اجرا در آمد. فاکتورهای مورد بررسی شامل سه روش کشت مرسوم, کشت در زمین مسطح و کشت درون شیار, عمق کشت با سطوح 7, 12 و 17 سانتی متر و ارقام سیب زمینی آگریا, آریندا و بانبا بودند. نتایج نشان داد روش های کشت بر تمام صفات مورد بررسی معنی دار بوده, همچنین اثر عمق کشت فقط بر اسیدیته غده معنی دار گردید. اثر متقابل روش کشت و عمق کشت بر میانگین وزن غده و عملکرد کل معنی دار گردید. بیشترین تعداد غده در بوته (67/14 عدد) در روش کشت داخل شیار و عمق کاشت 17 سانتی متر در رقم آگریا و کمترین تعداد غده در بوته (33/6 عدد) در کشت روی پشته, عمق کاشت 7 سانتی متر و در رقم بانبا تولید شد. نتایج نشان داد بیشترین درصد ماده خشک در روش کشت داخل شیار با مقدار 4/6 درصد و کمترین آن در روش کشت روی پشته با مقدار 29/3 درصد مشاهده شد. روش کشت داخل شیار به دلیل دسترسی بهتر به کاتیون های غذایی, pH بالاتری (81/5) نسبت به سایر روش های کشت, دارا بود. در مجموع و با توجه به نتایج آزمایش, دو رقم آگریا و آریندا برای کشت در منطقه قابل توصیه می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی، مریم، ملکی، عباس، و ذوالنوریان، حیدر. (1398). تاثیر روش و عمق کاشت بر ویژگی های کمی و کیفی ارقام مختلف سیب زمینی در منطقه ماهیدشت کرمانشاه. اکوفیزیولوژی گیاهی، 11(38 )، 22-36. SID. https://sid.ir/paper/188461/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی مریم، ملکی عباس، ذوالنوریان حیدر. تاثیر روش و عمق کاشت بر ویژگی های کمی و کیفی ارقام مختلف سیب زمینی در منطقه ماهیدشت کرمانشاه. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1398؛11(38 ):22-36. Available from: https://sid.ir/paper/188461/fa

    IEEE: کپی

    مریم خسروی، عباس ملکی، و حیدر ذوالنوریان، “تاثیر روش و عمق کاشت بر ویژگی های کمی و کیفی ارقام مختلف سیب زمینی در منطقه ماهیدشت کرمانشاه،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 11، no. 38 ، pp. 22–36، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188461/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button