مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,089
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

971
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی در تعاونی های تولید روستایی شهرستان اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 72

چکیده

 هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی عوامل موثر بر تقویت و توسعه کارآفرینی در تعاونی های تولیدی روستایی شهرستان اصفهان می باشد. برای رسیدن به این هدف از روش تحقیق توصیفی- همبستگی استفاده شد. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه اعضای هیات مدیره و مدیران عامل شرکت های تعاونی تولید روستایی بود (75 نفر عضو 15 شرکت تعاونی تولید روستایی) که با استفاده از روش تمام شمار نمونه های مورد مطالعه انتخاب گردیدند. ابزار تحقیق, پرسشنامه ای بود که روایی آن بر اساس نظر گروهی از متخصصان تایید گردید و برای تعیین میزان پایایی مقیاس اصلی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید (A=0.872). داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و LISREL نسخه 8.5 تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد, متوسط نمره کل کارآفرینی جامعه مورد مطالعه معادل 2.585 به دست آمد که بیشتر افراد (62.8 درصد) در طبقه خیلی ضعیف و ضعیف قرار داشتند. همچنین, بر اساس نتایج حاصل از آزمون T تک نمونه ای, میزان توسعه کارآفرینی در تعاونی های تولید روستایی منطقه ی مورد مطالعه, با احتمال 95 درصد معنی داری, در حد پایین تر از حد متوسط ارزیابی شد. همچنین به منظور شناسایی عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی در شرکت های تعاونی تولید روستایی و برای بررسی شاخص برازش نیکویی مدل تحقیق از تحلیل عاملی تاییدی و مدل معادله های ساختاری استفاده شد. نتایج نشان داد که عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی در شرکت های تعاونی تولید روستایی از هفت عامل مجزای اقتصادی, اجتماعی, مدیریتی, بازاریابی, آموزش, روان شناختی و عامل فرهنگی تشکیل می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    تقدیسی، احمد، جمشیدی، علیرضا، و نجفی، مریم. (1395). بررسی عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی در تعاونی های تولید روستایی شهرستان اصفهان. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 9(2 (پیاپی 34))، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/189967/fa

    Vancouver: کپی

    تقدیسی احمد، جمشیدی علیرضا، نجفی مریم. بررسی عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی در تعاونی های تولید روستایی شهرستان اصفهان. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1395؛9(2 (پیاپی 34)):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/189967/fa

    IEEE: کپی

    احمد تقدیسی، علیرضا جمشیدی، و مریم نجفی، “بررسی عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی در تعاونی های تولید روستایی شهرستان اصفهان،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34)، pp. 61–72، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189967/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا