APA:
کپیصمدی، فیروز، و عباسی، فاطمه. (1395). تاثیر سطوح جیره ای پودر برگ کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(1)، 103-111. SID. https://sid.ir/paper/193514/fa
Vancouver:
کپیصمدی فیروز، عباسی فاطمه. تاثیر سطوح جیره ای پودر برگ کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(1):103-111. Available from: https://sid.ir/paper/193514/fa
IEEE:
کپیفیروز صمدی، و فاطمه عباسی، “تاثیر سطوح جیره ای پودر برگ کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 1، pp. 103–111، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193514/fa