APA:
کپیعباسی، اف.، و صمدی، اف.. (1393). تاثیر سطح مختلف پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. علوم طیور، 2(2 )، 95-111. SID. https://sid.ir/paper/265778/fa
Vancouver:
کپیعباسی اف.، صمدی اف.. تاثیر سطح مختلف پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. علوم طیور[Internet]. 1393؛2(2 ):95-111. Available from: https://sid.ir/paper/265778/fa
IEEE:
کپیاف. عباسی، و اف. صمدی، “تاثیر سطح مختلف پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی،” علوم طیور، vol. 2، no. 2 ، pp. 95–111، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265778/fa