مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

534
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

485
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر پروتئین قابل دسترس علوفة یونجه برای گاوهای شیری

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 191

چکیده

 این آزمایش برای بررسی تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی و محتوای پروتئین قابل دسترس علوفة یونجه برای گاوهای شیری انجام شد. علوفة یونجه در دو مرحلة بلوغ (پیش از گلدهی و اوایل گلدهی) و در دو زمان (صبح و عصر) برداشت شد. پروتئین قابل دسترس با مدل NRC (2001) و مدل هلندی (DVE/OEB) پیش بینی شد. در مدل NRC (2001), علوفة یونجة برداشت شده در پیش از گلدهی و عصر, تولید پروتئین میکروبی از انرژی و پروتئین میکروبی قابل جذب بالاتر و تعادل پروتئین قابل تجزیه در شکمبه پایین تر داشت (05/0>P). اما محتوای پروتئین قابل سوخت وساز (متابولیسم) تحت تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت قرار نگرفت (05/0P). به طورکلی, یونجة برداشت شده در پیش از گلدهی و عصر پروتئین قابل دسترس بیشتری برای گاوهای شیری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی نژاد، صفورا، فتاح نیا، فرشید، رشنوادی، مهدی، موسوی، سیدغلامرضا، و تاسلی، گلناز. (1395). تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر پروتئین قابل دسترس علوفة یونجه برای گاوهای شیری. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(2 )، 185-191. SID. https://sid.ir/paper/193557/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی نژاد صفورا، فتاح نیا فرشید، رشنوادی مهدی، موسوی سیدغلامرضا، تاسلی گلناز. تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر پروتئین قابل دسترس علوفة یونجه برای گاوهای شیری. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(2 ):185-191. Available from: https://sid.ir/paper/193557/fa

    IEEE: کپی

    صفورا یوسفی نژاد، فرشید فتاح نیا، مهدی رشنوادی، سیدغلامرضا موسوی، و گلناز تاسلی، “تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر پروتئین قابل دسترس علوفة یونجه برای گاوهای شیری،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 2 ، pp. 185–191، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193557/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button