Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

639
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

463
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ی زیست فراهمی پروتئینات و اکسید منگنز در سنین اولیه ی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 203 | صفحه پایان 213

چکیده

 این آزمایش برای مقایسه ی زیست فراهمی نسبی پروتئینات و اکسید منگنز با جذب بافتی در جوجه های گوشتی اجرا شد. شمار 432 جوجه ی یک روزه ی نر سویه ی تجاری کاب500 به طور کامل تصادفی بین نه تیمار آزمایشی با هشت تکرار و شش جوجه در هر تکرار توزیع شد. جیره ها در قالب طرح کامل تصادفی با ترتیب فاکتوریل با دو منبع پروتئینات و اکسید منگنز خالص و چهار سطح منگنز افزودنی (35, 70, 105 و 140 میلی گرم در کیلوگرم) به همراه یک تیمار شاهد (بدون منگنز افزودنی), تهیه و جوجه ها در سنین 21-1 روزگی با آن ها تغذیه شدند. نوع منبع منگنز بر مصرف غذایی, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی اثر معنی داری نداشت. با افزایش سطح منگنز, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی از رابطه ی درجه ی دوم پیروی کرده است. با افزایش سطح منگنز جیره, تراکم منگنز در درشت نی, کبد و کلیه به طور خطی افزایش معنی داری داشته است. شیب به دست آمده از بررسی تابعیت خطی محتوای منگنز استخوان نسبت به سطوح منگنز جیره, در مقایسه با دیگر بافت ها بیشترین میزان بود و به دنبال آن به ترتیب کلیه و کبد شیب کمتری داشتند. با مقایسه ی شیب خطوط تابعیت, مقادیر زیست فراهمی نسبی پروتئینات منگنز در مقایسه با اکسید منگنز خالص در استخوان 7/101 درصد تعیین شد که نشان دهنده ی نبود تفاوت در زیست فراهمی بین دو منبع منگنز در این آزمایش است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی، معصومه، گلیان، ابوالقاسم، کرمانشاهی، حسن، و زره داران، سعید. (1395). مقایسه ی زیست فراهمی پروتئینات و اکسید منگنز در سنین اولیه ی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(2 )، 203-213. SID. https://sid.ir/paper/193561/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی معصومه، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن، زره داران سعید. مقایسه ی زیست فراهمی پروتئینات و اکسید منگنز در سنین اولیه ی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(2 ):203-213. Available from: https://sid.ir/paper/193561/fa

    IEEE: کپی

    معصومه غلامی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، و سعید زره داران، “مقایسه ی زیست فراهمی پروتئینات و اکسید منگنز در سنین اولیه ی جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 2 ، pp. 203–213، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193561/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا