APA:
کپیمحمدی، احمد، روزبهان، یوسف، و فضائلی، حسن. (1393). اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری شده در جیره غذایی بر عملکرد پرواری گوساله های نر هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 45(3)، 197-208. SID. https://sid.ir/paper/193617/fa
Vancouver:
کپیمحمدی احمد، روزبهان یوسف، فضائلی حسن. اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری شده در جیره غذایی بر عملکرد پرواری گوساله های نر هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(3):197-208. Available from: https://sid.ir/paper/193617/fa
IEEE:
کپیاحمد محمدی، یوسف روزبهان، و حسن فضائلی، “اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری شده در جیره غذایی بر عملکرد پرواری گوساله های نر هلشتاین،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 3، pp. 197–208، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193617/fa