مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,003
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

713
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ی ارزش انرژی زایی کنجاله ی سویای بدون فرآوری و کنجاله ی سویای فرآوری شده برای مرغ های مادر گوشتی، جوجه های گوشتی و مرغ های تخم گذار تجاری

صفحات

 صفحه شروع 335 | صفحه پایان 342

چکیده

 این پژوهش با هدف ارزیابی تأثیر نوع پرنده بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری دو نوع کنجاله ی سویا (فرآوری شده و بدون فرآوری) اجرا شد. در این تحقیق از 36 قطعه مرغ مادر گوشتی سویه ی راس 308 (62 هفته), 72 قطعه جوجه ی گوشتی نر سویه ی راس 308 (35 روزه) و 36 قطعه مرغ تخم گذار سویه ی های لاین دبلیو 36 (40 هفته) استفاده شد. در هر آزمایش تیمارها شامل یک جیره ی مرجع و دو جیره ی آزمایشی بود. در جیره های آزمایشی 30 درصد کنجاله ی سویای فرآوری شده و یا 30 درصد کنجاله ی سویای بدون فرآوری جایگزین ذرت, کنجاله ی سویا و روغن جیره ی مرجع شد. به هریک از جیره ها 1 درصد سلیت به عنوان نشانگر اضافه شد و انرژی قابل سوخت وساز با روش جمع آوری فضولات به دست آمد. نتایج نشان داد, میزان انرژی قابل سوخت وساز کنجاله ی سویای فرآوری شده و بدون فرآوری در مرغ های مادر گوشتی بیشتر از جوجه های گوشتی و مرغ های تخم گذار بود. میزان انرژی قابل سوخت وساز کنجاله ی سویای فرآوری شده در هر سه آزمایش بیشتر از کنجاله ی سویای بدون فرآوری بود (به ترتیب 08/2626 در مقابل 75/2274 کیلوکالری برای مرغ های مادر گوشتی, 0/2466 در مقابل 6/1993 کیلوکالری در جوجه ی گوشتی و 46/2344 در مقابل 75/2079 کیلوکالری در مرغ های تخم گذار). به طورکلی نتایج این آزمایش نشان داد, میزان دریافت انرژی از اقلام خوراکی بین سویه های مورد آزمایش تفاوت داشت و همچنین فرآوری باعث افزایش ارزش تغذیه ای کنجاله ی سویا شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زهروجیان، ناهید، مروج، حسین، زاغری، مجتبی، و امین زاده، سعید. (1397). مقایسه ی ارزش انرژی زایی کنجاله ی سویای بدون فرآوری و کنجاله ی سویای فرآوری شده برای مرغ های مادر گوشتی, جوجه های گوشتی و مرغ های تخم گذار تجاری. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 49(2 )، 335-342. SID. https://sid.ir/paper/193636/fa

    Vancouver: کپی

    زهروجیان ناهید، مروج حسین، زاغری مجتبی، امین زاده سعید. مقایسه ی ارزش انرژی زایی کنجاله ی سویای بدون فرآوری و کنجاله ی سویای فرآوری شده برای مرغ های مادر گوشتی, جوجه های گوشتی و مرغ های تخم گذار تجاری. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(2 ):335-342. Available from: https://sid.ir/paper/193636/fa

    IEEE: کپی

    ناهید زهروجیان، حسین مروج، مجتبی زاغری، و سعید امین زاده، “مقایسه ی ارزش انرژی زایی کنجاله ی سویای بدون فرآوری و کنجاله ی سویای فرآوری شده برای مرغ های مادر گوشتی, جوجه های گوشتی و مرغ های تخم گذار تجاری،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 2 ، pp. 335–342، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193636/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button