مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

541
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیرات تغذیه ی سطوح بالای ال-آرژنین در دوره ی آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 169 | صفحه پایان 179

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، مرضیه، زارع شحنه، احمد، شیوازاد، محمود، و انصاری پیراسرایی، زربخت. (1394). تأثیرات تغذیه ی سطوح بالای ال-آرژنین در دوره ی آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 46(2 )، 169-179. SID. https://sid.ir/paper/193701/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی مرضیه، زارع شحنه احمد، شیوازاد محمود، انصاری پیراسرایی زربخت. تأثیرات تغذیه ی سطوح بالای ال-آرژنین در دوره ی آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(2 ):169-179. Available from: https://sid.ir/paper/193701/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه ابراهیمی، احمد زارع شحنه، محمود شیوازاد، و زربخت انصاری پیراسرایی، “تأثیرات تغذیه ی سطوح بالای ال-آرژنین در دوره ی آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 2 ، pp. 169–179، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193701/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button