APA:
کپیبهشتی مقدم، سارا، انصاری پیرسرائی، زربخت، دلدار، حمید، و جعفرپور، سیدعلی. (1394). تاثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد, فراسنجه های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(107)، 229-240. SID. https://sid.ir/paper/505371/fa
Vancouver:
کپیبهشتی مقدم سارا، انصاری پیرسرائی زربخت، دلدار حمید، جعفرپور سیدعلی. تاثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد, فراسنجه های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛-(107):229-240. Available from: https://sid.ir/paper/505371/fa
IEEE:
کپیسارا بهشتی مقدم، زربخت انصاری پیرسرائی، حمید دلدار، و سیدعلی جعفرپور، “تاثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد, فراسنجه های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 107، pp. 229–240، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505371/fa