مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن عصاره ی آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 149

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرزانفر، ندا، محمدی، مهرداد، و روستایی علی مهر، محمد. (1394). اثر افزودن عصاره ی آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 46(2 )، 141-149. SID. https://sid.ir/paper/193703/fa

    Vancouver: کپی

    فرزانفر ندا، محمدی مهرداد، روستایی علی مهر محمد. اثر افزودن عصاره ی آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(2 ):141-149. Available from: https://sid.ir/paper/193703/fa

    IEEE: کپی

    ندا فرزانفر، مهرداد محمدی، و محمد روستایی علی مهر، “اثر افزودن عصاره ی آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 2 ، pp. 141–149، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193703/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button