APA:
کپیهمدیه، مجید، حسینی، سیدعبداله، لطف الهیان، هوشنگ، محیطی اصلی، مازیار، و غلامی کرکانی، علی. (1392). اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 2(2)، 43-53. SID. https://sid.ir/paper/237218/fa
Vancouver:
کپیهمدیه مجید، حسینی سیدعبداله، لطف الهیان هوشنگ، محیطی اصلی مازیار، غلامی کرکانی علی. اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1392؛2(2):43-53. Available from: https://sid.ir/paper/237218/fa
IEEE:
کپیمجید همدیه، سیدعبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، مازیار محیطی اصلی، و علی غلامی کرکانی، “اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 2، no. 2، pp. 43–53، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237218/fa