مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حساسیت میکروبی به روغن فرار پونه سنبله ای (.Mentha spicata L)

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 33

چکیده

 اسانس پونه سنبله (Mentha spicata L.) با روش تقطیر با بخار آب استخراج شد و تأثیر ضد میکروبی آن بر روی Coli, Escherichia Pseudomnas aeroginosa Staphyloccus aeroginosa Kiebsiella pneumonia, Streptococcus taecalis , Bacillus subtilis, Bacillus licheniformis , Sacharomyces cerevisiaeو Candida albicans مطالعه شد.تاثیر ضد میکروبی اسانس با روش دیسک پیلت در رقتهای مختلف مطالعه گردید. روغن فرار موثر در رقتهای مختلف در برابر سوسپانسیونهای میکروبی قرار گرفتند تا MBC و MIC آنها را تعیین نماییم. اسانس پونه سنبله ای خاصیت کشندگی و مهارکنندگی میکروبی خوبی به جز در خصوص Pseudomonas aeroginosa داشت. از نظر زمانی اسانس در مدت حداکثر 35 دقیقه بهترین تاثیر خود را نشان داد. اسانس مورد مطالعه با دستگاه گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) تجزیه شد و 15 ترکیب در آن شناسایی گردید که مهمترین و اصلی ترین آنها عبارت بودند از : Caryophyllene                                                         (%20.27) Pipertione                                                                   (%48) (%4.7)                                                 Limonen                      و (%7.9) Menthol تاثیر ضد میکروبی مواد مونوترپنی مانند لیمونن محتمل به نظر می رسد. مطالعه بیشتر روی خواص روغن های فرار با هدف دست یافتن به جایگزین مناسب برای مواد شیمیایی متداول توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رسولی، ایرج، رضایی، محمدباقر، جایمند، کامکار، و موسوی، میرلطیف. (1381). حساسیت میکروبی به روغن فرار پونه سنبله ای (.Mentha spicata L). پژوهش و سازندگی، 15(2 (پی آیند 55) در منابع طبیعی)، 29-33. SID. https://sid.ir/paper/19507/fa

    Vancouver: کپی

    رسولی ایرج، رضایی محمدباقر، جایمند کامکار، موسوی میرلطیف. حساسیت میکروبی به روغن فرار پونه سنبله ای (.Mentha spicata L). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1381؛15(2 (پی آیند 55) در منابع طبیعی):29-33. Available from: https://sid.ir/paper/19507/fa

    IEEE: کپی

    ایرج رسولی، محمدباقر رضایی، کامکار جایمند، و میرلطیف موسوی، “حساسیت میکروبی به روغن فرار پونه سنبله ای (.Mentha spicata L)،” پژوهش و سازندگی، vol. 15، no. 2 (پی آیند 55) در منابع طبیعی، pp. 29–33، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19507/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button