Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

912
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

694
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آب شور بر ویژگی های فیزیولوژیک شنبلیله در کشت هیدروپونیک

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 71

چکیده

 تنش شوری یکی از تنش های غیرزیستی مهم است که باعث کاهش رشد گیاهان می شود. به منظور بررسی اثر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیک گیاه سبزی دارویی شنبلیله آزمایشی در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به اجرا درآمد. در این طرح تیمارهای آزمایشی شامل 0, 60, 120 و 180 میلی مولار کلرید سدیم آب آبیاری به صورت کاملا تصادفی با 10 تکرار اعمال گردید. اثر سطوح مختلف شوری بر وزن خشک اندام هوایی, وزن خشک میوه, شاخص کلروفیل و نسبت کلروفیل a/b معنی دار(P<0.05)  بود. بر اساس نتایج آزمایش آب شور بر صفات فیزیولوژیکی گیاه شنبلیله اثر منفی گذاشت بطوریکه شوری در غلظت های 60, 120 و 180 میلی مولار کلرید سدیم آب آبیاری به ترتیب باعث کاهش 37%, 50% و 53 درصد زیست توده اندام هوایی, 8%, 34% و 45 درصد زیست توده میوه, 1%, 2% و 16 درصد شاخص کلروفیل و 0, 4% و 27 درصد کلروفیل  a/bشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناصری، محبوبه، آروئی، حسین، کافی، محمد، و نعمتی، حسین. (1395). تاثیر آب شور بر ویژگی های فیزیولوژیک شنبلیله در کشت هیدروپونیک. پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)، 30(1 (ب))، 65-71. SID. https://sid.ir/paper/196695/fa

    Vancouver: کپی

    ناصری محبوبه، آروئی حسین، کافی محمد، نعمتی حسین. تاثیر آب شور بر ویژگی های فیزیولوژیک شنبلیله در کشت هیدروپونیک. پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)[Internet]. 1395؛30(1 (ب)):65-71. Available from: https://sid.ir/paper/196695/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه ناصری، حسین آروئی، محمد کافی، و حسین نعمتی، “تاثیر آب شور بر ویژگی های فیزیولوژیک شنبلیله در کشت هیدروپونیک،” پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)، vol. 30، no. 1 (ب)، pp. 65–71، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/196695/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا