مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,398
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

723
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم، EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن

صفحات

 صفحه شروع 497 | صفحه پایان 502

چکیده

 فساد میکروبی یکی از مسائل دارای اهمیت در صنعت غذا بوده که در افراد مستعد مانند کودکان و کهنسالان این مساله نمود بیشتری دارد. در این مطالعه خواص ضد باکتریایی دی اکسید تیتانیوم به عنوان یک عامل شیمیایی خود تمیز شونده و EDTA و سیر با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن (رقت سازی) ارزیابی گردید.نانوذره TiO2 از طریق هیدرولیز TiCl4 بدست آمد. پس از افزودن آب مقطر دیونیزه و 5 ساعت گردش محلول در دمای  100-80 oCخشک شد و در 550 oC به فرم کریستالی در آمد. اندازه و نوع ذرات بوسیله میکروسکوپ الکترونی اسکنینگ (SEM) و X-Ray-Diffraction (XRD) تعیین شد. سودوموناس آئروژینوزا سویه) 27853 (ATCC بر روی محیط نوترینت آگار (NA) کشت داده شد و پس از 24 ساعت نگهداری در 37 oC سوسپانسیونی با غلظت 1×106 cell/ml تهیه گردید. تست حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) آن روی TiO2, سیر,, EDTA ایمی پنم بر روی سودوموناس ارزیابی شد.بررسی شکل و قطر نانوذره با SEM نشان داد که ذرات کروی, با قطر nm65-40 می باشند. MIC عوامل TiO2 و EDTA و سیر و ایمی پنم به ترتیب 40 و 24.92 و 2.2 و 0.43 میکروگرم بر میلی لیتر بود. در این مطالعه نانوذره TiO2 با روش شیمیایی سنتز و نشان داده شد که دارای خاصیت ضد باکتریایی مطلوبی نسبت به سایر مهار کننده های معمول است. لذا نانو ذره می تواند ترکیب مناسبی جهت حذف سودوموناس در صنعت غذا به ویژه در ارتباط با بسته بندی و پوشش مواد غذایی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سعادت، مینا، رودبارمحمدی، شهلا، خاوری نژاد، رمضانعلی، و تقوی، الهام. (1390). ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم, EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 8(2)، 497-502. SID. https://sid.ir/paper/197263/fa

    Vancouver: کپی

    سعادت مینا، رودبارمحمدی شهلا، خاوری نژاد رمضانعلی، تقوی الهام. ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم, EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1390؛8(2):497-502. Available from: https://sid.ir/paper/197263/fa

    IEEE: کپی

    مینا سعادت، شهلا رودبارمحمدی، رمضانعلی خاوری نژاد، و الهام تقوی، “ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم, EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 8، no. 2، pp. 497–502، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197263/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button