مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,015
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

656
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری از مسمومیت های باکتریایی غذایی در سگ

صفحات

 صفحه شروع 403 | صفحه پایان 413

چکیده

 مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات پروبیوتیکها در پیشگیری از مسمومیت های غذایی و اسهالهای باکتریایی در سگ, انجام شد.  15قلاده سگ نر نژاد گله ایرانی ما بین 1 تا  2سال و وزن بین20  تا  25کیلوگرم انتخاب و پس از اطمینان از سلامت آنها, به طور تصادفی ساده, به  3گروه, شامل1  گروه شاهد و 2 گروه تیمار, تقسیم بندی شدند؛ که به ترتیب با غذای سالم, غذای مسموم با پروبیوتیک (پریمالاک (9gr/10kgfood و غذای مسموم, تغذیه شدند. علاوه بر بررسی علائم عمومی, از روز دوم به مدت  5روز نمونه های مدفوع هر سگ با فاصله 12 ساعت اخذ, و از نظر تعداد کلی میکروبهای هوازی, مورد آزمایش قرار گرفتند. تعداد کلی میکروارگانیسم های هوازی موجود در هر گرم مدفوع, روز اول, 105×73.4 در گروه شاهد, 105×77.6 در گروه تیمار اول و 105×80.1 در گروه تیمار2 , برآورد شد. به تدریج تعداد میکروارگانیسم های هوازی مدفوع در گروه تیمار1 کاهش و در روز  6طرح به 105×36.1 باکتری در هر گرم مدفوع رسید, که اختلاف معنی داری را نسبت به روز اول طرح نشان می دهد. این تعداد در گروه تیمار2 , به تدریج افزایش و به 105×172.5 باکتری در هر گرم مدفوع در روز آخر رسید که اختلاف معنی داری را نسبت به روز اول نشان می دهد. دیگر علائم و تغییرات در روز 5 و 6 طرح, تشدید گردید.نتایج نشان داد که پروبیوتیک ها, نقش موثری در کاهش اختلالات دستگاه گوارش بازی می کنند به نحوی که اضافه نمودن آن به جیره غذایی گروه تیمار1 , وقوع مسمومیت غذایی را در این گروه به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ترکان، سام، شیرانی، داریوش، رحیمی، ابراهیم، و قمی، کیوان. (1390). ارزیابی اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری از مسمومیت های باکتریایی غذایی در سگ. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 8(1)، 403-413. SID. https://sid.ir/paper/197284/fa

    Vancouver: کپی

    ترکان سام، شیرانی داریوش، رحیمی ابراهیم، قمی کیوان. ارزیابی اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری از مسمومیت های باکتریایی غذایی در سگ. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1390؛8(1):403-413. Available from: https://sid.ir/paper/197284/fa

    IEEE: کپی

    سام ترکان، داریوش شیرانی، ابراهیم رحیمی، و کیوان قمی، “ارزیابی اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری از مسمومیت های باکتریایی غذایی در سگ،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 8، no. 1، pp. 403–413، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197284/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا