APA:
کپیطاهری، علی، عابدیان کناری، عبدالمحمد، معتمدزادگان، علی، حبیبی رضایی، مهران، و اوجی فرد، امین. (1392). تاثیر غلظت های مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی ساردین و ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 10(1 (پیاپی 40))، 873-882. SID. https://sid.ir/paper/197404/fa
Vancouver:
کپیطاهری علی، عابدیان کناری عبدالمحمد، معتمدزادگان علی، حبیبی رضایی مهران، اوجی فرد امین. تاثیر غلظت های مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی ساردین و ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1392؛10(1 (پیاپی 40)):873-882. Available from: https://sid.ir/paper/197404/fa
IEEE:
کپیعلی طاهری، عبدالمحمد عابدیان کناری، علی معتمدزادگان، مهران حبیبی رضایی، و امین اوجی فرد، “تاثیر غلظت های مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی ساردین و ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 10، no. 1 (پیاپی 40)، pp. 873–882، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197404/fa