APA:
کپیاکبری، پریا، و مکاری، سارا. (1396). اثر سطوح مختلف پیکولینات کروم جیره بر عملکرد تولید, هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 30(3 (پیاپی 116))، 160-169. SID. https://sid.ir/paper/200863/fa
Vancouver:
کپیاکبری پریا، مکاری سارا. اثر سطوح مختلف پیکولینات کروم جیره بر عملکرد تولید, هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(3 (پیاپی 116)):160-169. Available from: https://sid.ir/paper/200863/fa
IEEE:
کپیپریا اکبری، و سارا مکاری، “اثر سطوح مختلف پیکولینات کروم جیره بر عملکرد تولید, هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta)،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 3 (پیاپی 116)، pp. 160–169، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200863/fa