APA:
کپیهدایتی فرد، مسعود، ملاپور، محدثه، و یوسفیان، مهدی. (1395). بهبود شاخص های حسی, شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 29(1 (پیاپی 110))، 32-40. SID. https://sid.ir/paper/201062/fa
Vancouver:
کپیهدایتی فرد مسعود، ملاپور محدثه، یوسفیان مهدی. بهبود شاخص های حسی, شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1395؛29(1 (پیاپی 110)):32-40. Available from: https://sid.ir/paper/201062/fa
IEEE:
کپیمسعود هدایتی فرد، محدثه ملاپور، و مهدی یوسفیان، “بهبود شاخص های حسی, شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 29، no. 1 (پیاپی 110)، pp. 32–40، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201062/fa