مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

770
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر جوانه زنی و تخریب غشا سلولی گیاهچه های یولاف وحشی و چچم

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 32

چکیده

 این تحقیق جهت بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی بقایای گیاهی جو (با غلظت 0, 4, 8 و 12 درصد) بر جوانه زنی و میزان نشت پذیری غشا سلولی چچم ( (Lolium multiflorumو یولاف وحشی (Avena ludoviciana) به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار انجام شد. نتایج نشان دادند که افزایش غلظت عصاره آبی جو سبب کاهش طول گیاهچه و وزن خشک گیاهچه در چچم و یولاف وحشی شد. افزایش غلظت عصاره آبی جو همچنین سبب افزایش تخریب غشا سلولی و غلظت مالون دی آلدهید در بافت گیاهچه گیاهان هدف شد. در بالاترین سطح غلظت عصاره آبی جو بیشترین میزان تخریب غشا سلولی (%52) و کمترین وزن خشک گیاهچه (0.28 گرم) در چچم مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فرهودی، روزبه، مکی زاده تفتی، مریم، و صفاهانی لنگرودی، علیرضا. (1389). بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر جوانه زنی و تخریب غشا سلولی گیاهچه های یولاف وحشی و چچم. علوم به زراعی گیاهی (پژوهش های کشاورزی)، 2(3)، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/201885/fa

    Vancouver: کپی

    فرهودی روزبه، مکی زاده تفتی مریم، صفاهانی لنگرودی علیرضا. بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر جوانه زنی و تخریب غشا سلولی گیاهچه های یولاف وحشی و چچم. علوم به زراعی گیاهی (پژوهش های کشاورزی)[Internet]. 1389؛2(3):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/201885/fa

    IEEE: کپی

    روزبه فرهودی، مریم مکی زاده تفتی، و علیرضا صفاهانی لنگرودی، “بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر جوانه زنی و تخریب غشا سلولی گیاهچه های یولاف وحشی و چچم،” علوم به زراعی گیاهی (پژوهش های کشاورزی)، vol. 2، no. 3، pp. 25–32، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201885/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button