مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

812
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

532
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم

صفحات

 صفحه شروع 241 | صفحه پایان 251

چکیده

 به منظور بررسی تغییرات پروفیل الکتروفورزی پروتئین های محلول و آنزیم های آنتی اکسیدانت گندم در تنش شوری و یافتن ارتباط تغییرات آن ها با تحمل و حساسیت ارقام به تنش شوری, شش رقم و لاین گندم با درجات مقاومت متفاوت, در محیط هیدروپونیک در چهار تیمار شوری صفر (شاهد), 50, 100 و 150 میلی مول نمک طعام قرار گرفتند. عصاره برگ و ریشه گیاهچه های جوان روی ژل پلی آکریل آمید با روش الکتروفورز جداسازی گردید. با توجه به نتایج آزمایش های انجام شده, شواهد قانع کننده ای برای وجود یک نشانگر پروتئینی مرتبط با تنش شوری مشاهده نشد و تنها تراکم باند پلی پپتیدی 32 و 56 کیلودالتن در ارقام مهدوی و چناب افزایش نشان داد. در مطالعات آنزیمی, افزایش فعالیت آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز ریشه, احتمال دخالت سیستم دفاع آنتی اکسیدانت را به خاطر حضور رادیکال های فعال اکسیژن در گیاهان تحت تنش شوری تقویت می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی، محمد، و مجیدی هروان، اسلام. (1381). تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم. نهال و بذر، 18(2)، 241-251. SID. https://sid.ir/paper/20411/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی محمد، مجیدی هروان اسلام. تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم. نهال و بذر[Internet]. 1381؛18(2):241-251. Available from: https://sid.ir/paper/20411/fa

    IEEE: کپی

    محمد رحمانی، و اسلام مجیدی هروان، “تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم،” نهال و بذر، vol. 18، no. 2، pp. 241–251، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20411/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button