مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

880
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تاریخ نشاکاری برعملکرد و اجزا عملکرد چند رقم برنج

صفحات

 صفحه شروع 146 | صفحه پایان 158

چکیده

 به منظور تعیین اثر تاریخ نشاکاری بر عملکرد و اجزا عملکرد چهار رقم برنج, آزمایشی در سال زراعی 77-1376 در موسسه تحقیقات برنج کشور در آمل به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار با دو عامل تاریخ نشا کاری(23 اردیبهشت,2 خرداد و 11خرداد) و رقم (طارم, نعمت, ساحل (لاین 73258) و فجر (لاین 7328) به اجرا در آمد. دراین آزمایش صفاتی از قبیل عملکرد دانه, کل ماده خشک (زیست توده), شاخص برداشت, تعداد پنجه در بوته, تعداد دانه در خوشه, درصد باروری خوشه و وزن هزار دانه در تاریخ های مختلف نشاکاری مورد ارزیابی قرار گرفتند. تاخیر در نشاکاری موجب کاهش عملکرد دانه, شاخص برداشت, تعداد پنچه در بوته, تعداد دانه در خوشه, درصد باروری خوشه گردید اما ازنظر وزن هزار دانه و کل ماده خشک (زیست توده) اختلاف معنی داری بین تاریخ های مختلف نشاکاری وجود نداشت. رقم نعمت در مقایسه با ارقام دیگر دارای میانگین بالاتری از نظر تعداد پنجه در بوته و وزن هزار دانه بود. بیشترین عملکرد دانه در تاریخ اول نشاکاری (23 اردیبهشت) و برای رقم نعمت به دست آمد. از بین اجزا عملکرد, تعداد پنجه در بوته, وزن هزاردانه و تعداد دانه در خوشه با عملکرد همبستگی مثبت و معنی داری را نشان دادند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

پیردشتی، همت اله، طهماسبی سروستانی، زین العابدین، نصیری، مرتضی، و فلاح، ولی محمد. (1379). اثر تاریخ نشاکاری برعملکرد و اجزا عملکرد چند رقم برنج. نهال و بذر، 16(2)، 146-158. SID. https://sid.ir/paper/20499/fa

Vancouver: کپی

پیردشتی همت اله، طهماسبی سروستانی زین العابدین، نصیری مرتضی، فلاح ولی محمد. اثر تاریخ نشاکاری برعملکرد و اجزا عملکرد چند رقم برنج. نهال و بذر[Internet]. 1379؛16(2):146-158. Available from: https://sid.ir/paper/20499/fa

IEEE: کپی

همت اله پیردشتی، زین العابدین طهماسبی سروستانی، مرتضی نصیری، و ولی محمد فلاح، “اثر تاریخ نشاکاری برعملکرد و اجزا عملکرد چند رقم برنج،” نهال و بذر، vol. 16، no. 2، pp. 146–158، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20499/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button