مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پودر کنگرفرنگی برعملکرد و بروزعارضه آسیت در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 67

چکیده

 تأثیر گیاه دارویی کنگر فرنگی بر بروز عارضه آسیت, فشار خون سیستولیک و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی در شرایط استرس سرمایی با استفاده از 400 جوجه سویه تجاری راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار, چهار تکرار و 20 جوجه یک روزه مطالعه شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (بدون افزودنی), جیره حاوی 0015/0 درصد آنتی بیوتیک (ویرجینیامایسین), جیره حاوی 2/0 درصد پودر آسپرین و جیره های حاوی یک و دو درصد پودر کنگر فرنگی بودند. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که پرندگانی که با جیره های حاوی کنگر فرنگی تغذیه شدند مصرف خوراک و افزایش وزن بیشتر و ضریب تبدیل بهتری نسبت به سایر تیمارها در شرایط استرس سرمایی داشتند (05/0>P). فشار خون سیستولیک, تعداد گلبول های قرمز خون, کل تلفات و درصد تلفات ناشی از آسیت در پرندگانی که با جیره های حاوی کنگر فرنگی تغذیه شدند کمتر از شاهد بود (05/0>P). افزودن آنتی بیوتیک و آسپرین به جیره تأثیری بر عملکرد نداشت (05/0P). بطور کلی استفاده از کنگر فرنگی تا سطح دو درصد جیره در شرایط استرس سرمایی, ضمن بهبود عملکرد, تلفات ناشی از آسیت در جوجه ها را کاهش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکری، علی نقی، اکبری قرایی، محمد، ورمقانی، صیفعلی، طاهرپور، کامران، خطیب جو، علی، و سلطانی، مهدی. (1397). اثر پودر کنگرفرنگی برعملکرد و بروزعارضه آسیت در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(1 )، 55-67. SID. https://sid.ir/paper/209197/fa

    Vancouver: کپی

    شکری علی نقی، اکبری قرایی محمد، ورمقانی صیفعلی، طاهرپور کامران، خطیب جو علی، سلطانی مهدی. اثر پودر کنگرفرنگی برعملکرد و بروزعارضه آسیت در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(1 ):55-67. Available from: https://sid.ir/paper/209197/fa

    IEEE: کپی

    علی نقی شکری، محمد اکبری قرایی، صیفعلی ورمقانی، کامران طاهرپور، علی خطیب جو، و مهدی سلطانی، “اثر پودر کنگرفرنگی برعملکرد و بروزعارضه آسیت در جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 1 ، pp. 55–67، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209197/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button