مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

777
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن - آرد کاه برنج

صفحات

 صفحه شروع 84 | صفحه پایان 97

چکیده

 در این پژوهش, اثر تیمار قلیایی بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن - آرد کاه برنج مورد بررسی قرار گرفت. آرد کاه برنج (40 مش) به وسیله هیدروکسید سدیم با غلظت 5 و 10 درصد و دو زمان 45 و 90 دقیقه تیمار شدند. آرد کاه برنج به عنوان پرکننده به میزان 30 درصد, پلی پروپیلن به عنوان ماتریس به میزان 65 درصد و انیدرید مالئیک به عنوان اتصال دهنده به میزان 5 درصد وزنی برای ساخت چندسازه مورد استفاده قرار گرفتند. برای اختلاط مواد از دستگاه Haake و برای ساخت نمونه های استاندارد از روش قالب گیری تزریقی استفاده شد. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد تیمار قلیایی آرد کاه برنج در غلظت 5 درصد هیدروکسید سدیم, با افزایش زمان تیمار مدول کششی و مقاومت به ضربه چندسازه را بهبود داد. در حالی که تیمار قلیایی با غلظت 10 درصد با افزایش زمان, کاهش در مدول کششی و مقاومت به ضربه را نشان داد. همچنین با افزایش غلظت و زمان تیمار قلیایی آرد کاه برنج تمایل به افزایش در مقاومت کششی چندسازه مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خادمی اسلام، حبیب اله، کلاگر، مهدی، بازیار، بهزاد، و حجازی، سحاب. (1389). بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن - آرد کاه برنج. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، 1(2)، 84-97. SID. https://sid.ir/paper/212220/fa

    Vancouver: کپی

    خادمی اسلام حبیب اله، کلاگر مهدی، بازیار بهزاد، حجازی سحاب. بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن - آرد کاه برنج. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده[Internet]. 1389؛1(2):84-97. Available from: https://sid.ir/paper/212220/fa

    IEEE: کپی

    حبیب اله خادمی اسلام، مهدی کلاگر، بهزاد بازیار، و سحاب حجازی، “بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن - آرد کاه برنج،” تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، vol. 1، no. 2، pp. 84–97، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/212220/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button