مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,120
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

766
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مصرف مقادیر مختلف کود حیوانی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی اسفناج (Spinacea Oleracea)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 64

چکیده

 در یک مطالعه مزرعه ای, اثر مقادیر مختلف کود حیوانی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی اسفناج Spinacea Oleracea , بررسی شد. آزمایش به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در طی سال 89 - 1388 ( انجام شد. کود دامی (فاکتور اصلی) در 4 سطح 0, 10, 20 و 30 تن در هکتار از منبع کود دامی پوسیده و نیتروژن (فاکتور فرعی) در 4 سطح 0, 150, 200 و 250 کیلوگرم نیتروژن N در هکتار از منبع اوره, مصرف شد. پس از برداشت, وزن تازه ساقه و برگ اسفناج و مقدار نیترات آن اندازه گیری شد. نتایج نشان داد اثر اصلی فاکتورکود حیوانی و اثر اصلی فاکتور نیتروژن بر عملکرد, عملکرد نسبی, کارایی مصرف کود و آب, بازده زراعی و نیترات از نظر آماری معنی دار بود. برهمکنش فاکتور کود حیوانی و نیتروژن, فقط بر عملکرد نسبی, کارایی مصرف آب و کود معنی دار بود. توصیه کودی برای حصول عملکرد بهینه, با در نظر گرفتن حد مجاز نیترات در گیاه اسفناج, 30 تن کود دامی در هکتار به همراه 150 کیلوگرم نیتروژن N در هکتار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی پورمروی، مهدی. (1394). اثر مصرف مقادیر مختلف کود حیوانی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی اسفناج (Spinacea Oleracea). پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، -(108)، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/214754/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی پورمروی مهدی. اثر مصرف مقادیر مختلف کود حیوانی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی اسفناج (Spinacea Oleracea). پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛-(108):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/214754/fa

    IEEE: کپی

    مهدی صادقی پورمروی، “اثر مصرف مقادیر مختلف کود حیوانی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی اسفناج (Spinacea Oleracea)،” پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 108، pp. 53–64، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214754/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button