APA:
کپیصادقی پورمروی، مهدی. (1394). اثر مصرف مقادیر مختلف کود حیوانی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی اسفناج (Spinacea Oleracea). پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، -(108)، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/214754/fa
Vancouver:
کپیصادقی پورمروی مهدی. اثر مصرف مقادیر مختلف کود حیوانی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی اسفناج (Spinacea Oleracea). پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛-(108):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/214754/fa
IEEE:
کپیمهدی صادقی پورمروی، “اثر مصرف مقادیر مختلف کود حیوانی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی اسفناج (Spinacea Oleracea)،” پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 108، pp. 53–64، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214754/fa