APA:
کپیسعیدی پور، سعید. (1394). بررسی تاثیرتنش شوری بر پتانسیل اسمزی, میزان غلظت قندها و پروتئین های محلول در ژنوتیپ های مختلف برنج در مرحله گیاهچه ای. پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، -(109)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/214957/fa
Vancouver:
کپیسعیدی پور سعید. بررسی تاثیرتنش شوری بر پتانسیل اسمزی, میزان غلظت قندها و پروتئین های محلول در ژنوتیپ های مختلف برنج در مرحله گیاهچه ای. پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛-(109):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/214957/fa
IEEE:
کپیسعید سعیدی پور، “بررسی تاثیرتنش شوری بر پتانسیل اسمزی, میزان غلظت قندها و پروتئین های محلول در ژنوتیپ های مختلف برنج در مرحله گیاهچه ای،” پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 109، pp. 1–8، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214957/fa