Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

875
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

518
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ترکیب شیمیایی، گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت

صفحات

 صفحه شروع 428 | صفحه پایان 436

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احسانی، پوریا، فضایلی، حسن، کرکودی، کیوان، و مهرانی، اردلان. (1394). ارزیابی ترکیب شیمیایی, گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت. پژوهش های علوم دامی ایران، 7(4)، 428-436. SID. https://sid.ir/paper/218439/fa

    Vancouver: کپی

    احسانی پوریا، فضایلی حسن، کرکودی کیوان، مهرانی اردلان. ارزیابی ترکیب شیمیایی, گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1394؛7(4):428-436. Available from: https://sid.ir/paper/218439/fa

    IEEE: کپی

    پوریا احسانی، حسن فضایلی، کیوان کرکودی، و اردلان مهرانی، “ارزیابی ترکیب شیمیایی, گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 428–436، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218439/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا