مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

864
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پروبیوتیک دیواره سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae بر شاخص های رشد ماهیان انگشت قد شیپ (Acipenser nudiventris)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 61

چکیده

 تحقیق حاضر به منظور ارزیابی تاثیر افزودن پربیوتیک دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) به اختصار (YCW) در جیره غذایی, بر شاخص های رشد ماهیان انگشت قد شیپ (Acipenser nudiventris) صورت پذیرفت. 240 عدد بچه ماهی شیپ پرورشی با میانگین وزنی 0.01±7.61 گرم به مدت 8 هفته توسط 4 جیره غذایی مختلف, شامل 0, 0.5, 1 و 1.5 درصد YCW در جیره پایه, در قالب 4 تیمار (که به ترتیب شاهد, تیمارهای 1, 2 و 3 می باشند) تغذیه شدند. تیمارها به صورت تصادفی در 12 تانک نیم تنی فایبرگلاسی با تراکم 20 عدد در هر تانک در قالب 4 تیمار با 3 تکرار توزیع شدند. در پایان دوره فاکتورهای رشد محاسبه شد. نتایج نشان داد میانگین شاخص های رشد, نظیر وزن نهایی, شاخص رشد ویژه, میانگین رشد روزانه و ضریب تبدیل غذایی در تیمارها اختلاف معنی دار آماری نسبت به شاهد نداشتند (P>0.05). شاخص هپاتوسوماتیک در تیمارهای حاوی پربیوتیک در جیره به طور معنی داری بیشتر از شاهد بود (P≤0.05). ضریب چاقی فقط در تیمار حاوی 1% پربیوتیک در جیره به طور معنی داری بیشتر از شاهد بود. بازماندگی در تمام تیمارها به طور معنی داری بیشتر از شاهد بود. در مجموع نتایج نشان داد که این پربیوتیک قابلیت تاثیرگذاری بالایی بر فاکتورهای رشد ماهیان انگشت قد شیپ ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عاشورپور، عارف، زمینی، عباسعلی، یزدانی ساداتی، محمدعلی، و شناورماسوله، علیرضا. (1390). تاثیر پروبیوتیک دیواره سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae بر شاخص های رشد ماهیان انگشت قد شیپ (Acipenser nudiventris). آبزیان و شیلات، 2(8)، 53-61. SID. https://sid.ir/paper/219712/fa

    Vancouver: کپی

    عاشورپور عارف، زمینی عباسعلی، یزدانی ساداتی محمدعلی، شناورماسوله علیرضا. تاثیر پروبیوتیک دیواره سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae بر شاخص های رشد ماهیان انگشت قد شیپ (Acipenser nudiventris). آبزیان و شیلات[Internet]. 1390؛2(8):53-61. Available from: https://sid.ir/paper/219712/fa

    IEEE: کپی

    عارف عاشورپور، عباسعلی زمینی، محمدعلی یزدانی ساداتی، و علیرضا شناورماسوله، “تاثیر پروبیوتیک دیواره سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae بر شاخص های رشد ماهیان انگشت قد شیپ (Acipenser nudiventris)،” آبزیان و شیلات، vol. 2، no. 8، pp. 53–61، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219712/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button