مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

793
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

503
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia)

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 19

چکیده

 انواع کرم های پرتار با توجه به ارزش غذایی مناسب و برابری نسبی ارزش غذایی آنها با نیازهای انواع آبزیان, مانند میزان پروتئین و چربی و دارا بودن انواع اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه, مورد توجه قرار گرفته اند. در این مطالعه 180 عدد کرم با میانگین وزنی 0.25 گرم از منطقه جزر و مدی سواحل بندر عباس در پاییز سال 89 به صورت تصادفی جمع آوری شدند. نمونه ها با سه نوع تیمار غذایی, غذای تجاری پست لارو, ماکروجلبک سبز  (Entermorpha)و ماکروجلبک قرمز (Grasilariya) به مدت 60 روز و با سه بار تکرار, تغذیه شدند. میزان اکسیژن, شوری, درجه حرارت و pH برای ظرف تیمارها به ترتیب 6.5 و 38.5 و 25 و 7.9 اندازه گیری شده و مدت زمان روشنایی در طی شبانه روز به صورت 12 ساعت روشنایی, 12 ساعت تاریکی برای تمامی تیمارها به صورت یکسان در نظر گرفته شد. میزان پروتئین, چربی, رطوبت و خاکستر برای نمونه های تغذیه شده با غذای تجاری و ماکروجلبک سبز و ماکروجلبک قرمز به ترتیب (8.81, 2.39, 87.59, 1.12) و (36.71, 2.7, 87.61, 0.85) و (8.91, 2.27, 86.25, 0.97) و برای تیمار شاهد از طبیعت (7.76, 2.19, 86.26, 0.92) درصد محاسبه گردید. بیشترین میزان پروتئین و چربی به ترتیب در تیمارهای ماکروجلبک قرمز و غذای تجاری و کمترین میزان آن در تیمارهای ماکروجلبک سبز و تیمار شاهد از طبیعت محاسبه گردید. هر چند که نسبت به همدیگر تفاوت معنی داری در بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشد ((P>0.05.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

آزور، ادریس، یحیوی، مازیار، سالارزاده، علیرضا، زارع، پرویز، و نادری، مجتبی. (1389). بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia). آبزیان و شیلات، 1(4)، 13-19. SID. https://sid.ir/paper/219850/fa

Vancouver: کپی

آزور ادریس، یحیوی مازیار، سالارزاده علیرضا، زارع پرویز، نادری مجتبی. بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia). آبزیان و شیلات[Internet]. 1389؛1(4):13-19. Available from: https://sid.ir/paper/219850/fa

IEEE: کپی

ادریس آزور، مازیار یحیوی، علیرضا سالارزاده، پرویز زارع، و مجتبی نادری، “بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia)،” آبزیان و شیلات، vol. 1، no. 4، pp. 13–19، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219850/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button