مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,043
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

176
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف چهار ساله سولفات روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگین

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 86

چکیده

 آزمایش در این تحقیق به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 10 تیمار و چهار تکرار بر روی درختان پرتقال سانگین با پایه نارنج به مدت 4 سال (81– 1378) در استان مازندران (ایستگاه مرکبات مهدشت ساری) انجام شد باغ مورد مطالعه دارای بافت لوم رسی, کربنات کلسیم معادل 2.5 درصد و روی قابل استفاده (با عصاره گیر DTPA) 2.4 میلی گرم در کیلوگرم بود. هر درخت به عنوان یک واحد آزمایشی در هر بلوک در نظر گرفته شد. تیمارهای این تحقیق شامل: T0- شاهد (بدون کوددهی سولفات روی) T1-50 گرم روی خالص به ازای هر درخت به صورت پخش سطحی T2-100 گرم روی خالص به ازای هر درخت به صورت پخش سطحی T3-200 گرم روی خالص به ازای هر درخت به صورت پخش سطحی T4-50 گرم روی خالص به ازای هر درخت به صورت نواری T5-100 گرم روی خالص به ازای هر درخت به صورت نواری T6-200 گرم روی خالص به ازای هر درخت به صورت نواری T7- تغذیه برگی با غلظت 2 در هزار سولفات روی –T8 تغذیه برگی با غلظت 3 در هزار سولفات روی –T9 تغذیه برگی با غلظت 4 در هزار سولفات روی بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که مصرف سولفات روی در کلیه تیمارها عملکرد میوه (a<0.05) و همچنین غلظت روی برگ (a<0.01) را به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایش داد. همچنین اثر روش های مختلف مصرف سولفات روی بر عملکرد و خواص کیفی پرتقال سانگین بررسی و گزارش شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدی کنگرشاهی، علی، اخلاقی امیری، نگین، و ملکوتی، محمدجعفر. (1390). تاثیر مصرف چهار ساله سولفات روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگین. تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، 42(1)، 77-86. SID. https://sid.ir/paper/225734/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی کنگرشاهی علی، اخلاقی امیری نگین، ملکوتی محمدجعفر. تاثیر مصرف چهار ساله سولفات روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگین. تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1390؛42(1):77-86. Available from: https://sid.ir/paper/225734/fa

    IEEE: کپی

    علی اسدی کنگرشاهی، نگین اخلاقی امیری، و محمدجعفر ملکوتی، “تاثیر مصرف چهار ساله سولفات روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگین،” تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 42، no. 1، pp. 77–86، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/225734/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button