مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

656
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

527
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ازتوباکترکروکوکوم و قارچ میکوریزی در سطوح مختلف فسفر بر برخی صفات مورفولوژیکی و خصوصیات کیفی ذرت علوفه ای (سینگل کراس 704)

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 56

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی تاثیر کاربرد مایه تلقیح ازتوباکتر کروکوکوم و قارچ میکوریزی گلوموس اینترارادیسز و فسفر بر پاسخ های ذرت علوفه ای در یک آزمایش فاکتوریل وطرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه مرکز تحقیقات کشاورزی اراک درسال 84 انجام شد. نتایج تجزیه واریانس نشان دادند در شرایط این آزمایش قارچ میکوریزی سبب افزایش میزان جذب فسفر, کلنیزاسیون ریشه شد. همچنین ازتوباکتر سبب افزایش میزان جذب نیتروژن گردید. سطوح مختلف فسفر سبب افزایش غلظت فسفر و کاهش غلظت پتاسیم در اندام های هوایی, افزایش میزان جذب فسفر و کاهش کلنیزاسیون ریشه به نحو معنی دار شد. اثرات سینرژیستی کاربرد همزمان قارچ میکوریزی و ازتوباکتر نیز سبب افزایش میزان جذب فسفر و نیتروژن و کاهش کلنیزاسیون ریشه شد. کاربرد قارچ میکوریزی به همراه مصرف 100 کیلو گرم فسفر در هکتار بیشترین تاثیر را بر غلظت عناصر فسفر و نیتروژن و میزان جذب فسفر و نیتروژن داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیرآبادی، محسن، اردکانی، محمدرضا، رجالی، فرهاد، و برجی، محسن. (1389). بررسی اثرات ازتوباکترکروکوکوم و قارچ میکوریزی در سطوح مختلف فسفر بر برخی صفات مورفولوژیکی و خصوصیات کیفی ذرت علوفه ای (سینگل کراس 704). تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(1)، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/225782/fa

    Vancouver: کپی

    امیرآبادی محسن، اردکانی محمدرضا، رجالی فرهاد، برجی محسن. بررسی اثرات ازتوباکترکروکوکوم و قارچ میکوریزی در سطوح مختلف فسفر بر برخی صفات مورفولوژیکی و خصوصیات کیفی ذرت علوفه ای (سینگل کراس 704). تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(1):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/225782/fa

    IEEE: کپی

    محسن امیرآبادی، محمدرضا اردکانی، فرهاد رجالی، و محسن برجی، “بررسی اثرات ازتوباکترکروکوکوم و قارچ میکوریزی در سطوح مختلف فسفر بر برخی صفات مورفولوژیکی و خصوصیات کیفی ذرت علوفه ای (سینگل کراس 704)،” تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 1، pp. 49–56، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/225782/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button