APA:
کپیصفرزاده شیرازی، صدیقه، رونقی، عبدالمجید، غلامی، عبدالصمد، و زاهدی فر، مریم. (1389). اثر شوری و نیتروژن بر کیفیت میوه و غلظت عناصر کم مصرف گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 1(3)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/226254/fa
Vancouver:
کپیصفرزاده شیرازی صدیقه، رونقی عبدالمجید، غلامی عبدالصمد، زاهدی فر مریم. اثر شوری و نیتروژن بر کیفیت میوه و غلظت عناصر کم مصرف گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1389؛1(3):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/226254/fa
IEEE:
کپیصدیقه صفرزاده شیرازی، عبدالمجید رونقی، عبدالصمد غلامی، و مریم زاهدی فر، “اثر شوری و نیتروژن بر کیفیت میوه و غلظت عناصر کم مصرف گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 1، no. 3، pp. 11–21، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226254/fa