مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,019
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برهمکنش میزان آب و نیتروژن بر کمیت و کیفیت میوه گوجه فرنگی و تعیین تابع تولید آن

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 56

چکیده

 این پژوهش برای بررسی تاثیر تیمارهای آب آبیاری به میزان 40, 60, 80, 100 و 120% نیاز آبی و مقادیر مختلف نیتروژن به میزان 60, 120 و 180 کیلوگرم در هکتار (به صورت کود اوره) و برهمکنش آن ها بر کمیت و کیفیت گیاه گوجه فرنگی رقم 'ارلی اوربانا' انجام شد. پژوهش در سال 1382 در مزرعه پژوهشی گروه آبیاری دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران (منطقه نیمه خشک) در یک خاک لوم رسی و در طرح کرت های خرد شده (تیمارهای آبیاری به عنوان کرت های اصلی و نیتروژن به عنوان کرت های فرعی) با سه تکرار انجام شد. نتایج تجزیه آماری نشان داد که میزان آب آبیاری و نیتروژن و همچنین برهمکنش آن ها بر ویژگی های کمی و کیفی میوه گوجه فرنگی شامل عملکرد کل محصول, عملکرد محصول قابل فروش, تعداد میوه در بوته, وزن متوسط میوه, بازده مصرف آب (WUE), عملکرد زودرس, ماده خشک, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, pH, ویتامینC , استحکام و نیترات میوه معنی دار بوده است. بیشترین عملکرد محصول قابل فروش و بازده مصرف آب به ترتیب برابر 78.83 تن در هکتار و 0.085 تن در هکتار به ازا یک میلی متر آب مصرفی در تیمار 100% نیاز آبی با 120 کیلوگرم نیتروژن در هکتار به دست آمد. یک رابطه درجه سه به ازا هر یک از سطوح نیتروژن, بین میزان آب مصرفی و عملکرد قابل فروش میوه و یک رابطه درجه دو به ازا تمام سطوح آب, بین میزان نیتروژن مصرفی و عملکرد قابل فروش میوه به دست آمد. در پایان یک تابع دو متغیره بین عملکرد قابل فروش, میزان آب و نیتروژن مصرفی به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فرهمند، علیرضا، فرداد، حسین، لیاقت، عبدالمجید، و کاشی، عبدالکریم. (1385). بررسی برهمکنش میزان آب و نیتروژن بر کمیت و کیفیت میوه گوجه فرنگی و تعیین تابع تولید آن. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 7(1)، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/80848/fa

    Vancouver: کپی

    فرهمند علیرضا، فرداد حسین، لیاقت عبدالمجید، کاشی عبدالکریم. بررسی برهمکنش میزان آب و نیتروژن بر کمیت و کیفیت میوه گوجه فرنگی و تعیین تابع تولید آن. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1385؛7(1):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/80848/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا فرهمند، حسین فرداد، عبدالمجید لیاقت، و عبدالکریم کاشی، “بررسی برهمکنش میزان آب و نیتروژن بر کمیت و کیفیت میوه گوجه فرنگی و تعیین تابع تولید آن،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 45–56، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80848/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button