مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

313
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

449
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر زمان غوطه وری سوخ در غلظت های مختلف کود کامل NPK بر صفات کمی و کیفی گل مریم (Polianthes tuberosa L. cv. Double)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 61

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر غوطه وری سوخ مریم در زمان و غلظت های مختلف کود کامل NPK بر صفات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل, آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار در شرایط گلخانه انجام شد. فاکتور اول شامل غوطه وری سوخ در سه زمان (20, 40 و 60 دقیقه) و فاکتور دوم شامل غلظت های مختلف کود کاملNPK در چهار سطح (صفر, 3, 6 و 9 گرم در لیتر) بود. صفات طول ساقه گل دهنده, طول گل آذین, قطر و طول اولین گلچه, تعداد گلچه, طول و عرض برگ, تعداد برگ و قطر ساقه گل دهنده مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیشترین مقادیر صفات طول ساقه گل دهنده (06/72 سانتی متر), قطر اولین گلچه (28/4 سانتی متر) و تعداد گلچه (14/29) از تیمار 60 دقیقه غوطه وری به دست آمد. همچنین, بیشترین مقادیر صفات طول ساقه گل دهنده (58/73 سانتی متر), طول گل آذین (91/27 سانتی متر) و قطر اولین گلچه (34/4 سانتی متر) از تیمار 3 گرم در لیتر کود کامل حاصل شد. اثرهای متقابل نشان داد که بیشترین طول گل آذین (25/29 سانتی متر) و قطر اولین گلچه (02/5 سانتی متر) از تیمار غوطه ور کردن سوخ ها به مدت 40 دقیقه در غلظت 3 گرم در لیتر کود کامل به دست آمد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که غوطه ور کردن سوخ های گل مریم در محلول کود کامل, قبل از کاشت, باعث بهبود معنی دار خصوصیات کمی و کیفی گل مریم شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انفجاری، محمد، و بیات، حسن. (1397). تأثیر زمان غوطه وری سوخ در غلظت های مختلف کود کامل NPK بر صفات کمی و کیفی گل مریم (Polianthes tuberosa L. cv. Double). روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 9(1 (پیاپی 33) )، 53-61. SID. https://sid.ir/paper/226268/fa

    Vancouver: کپی

    انفجاری محمد، بیات حسن. تأثیر زمان غوطه وری سوخ در غلظت های مختلف کود کامل NPK بر صفات کمی و کیفی گل مریم (Polianthes tuberosa L. cv. Double). روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1397؛9(1 (پیاپی 33) ):53-61. Available from: https://sid.ir/paper/226268/fa

    IEEE: کپی

    محمد انفجاری، و حسن بیات، “تأثیر زمان غوطه وری سوخ در غلظت های مختلف کود کامل NPK بر صفات کمی و کیفی گل مریم (Polianthes tuberosa L. cv. Double)،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33) ، pp. 53–61، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226268/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا