APA:
کپیخسروی نیا، سارا، باقری، عبدالرضا، و زیارت نیا، سیدمهدی. (1394). بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های بدست آمده از کالوس و سلول های کشت سوسپانسیون زیره سیاه در مقایسه با بذر آن و تاثیر نوع حلال و رقت عصاره بر این فعالیت. زیست فناوری گیاهان زراعی، 4(9)، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/226815/fa
Vancouver:
کپیخسروی نیا سارا، باقری عبدالرضا، زیارت نیا سیدمهدی. بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های بدست آمده از کالوس و سلول های کشت سوسپانسیون زیره سیاه در مقایسه با بذر آن و تاثیر نوع حلال و رقت عصاره بر این فعالیت. زیست فناوری گیاهان زراعی[Internet]. 1394؛4(9):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/226815/fa
IEEE:
کپیسارا خسروی نیا، عبدالرضا باقری، و سیدمهدی زیارت نیا، “بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های بدست آمده از کالوس و سلول های کشت سوسپانسیون زیره سیاه در مقایسه با بذر آن و تاثیر نوع حلال و رقت عصاره بر این فعالیت،” زیست فناوری گیاهان زراعی، vol. 4، no. 9، pp. 39–48، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226815/fa