مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

941
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

670
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 92

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی نیا، سارا، زیارت نیا، سیدمهدی، باقری، عبدالرضا، و مرعشی، سیدحسن. (1392). مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(1)، 72-92. SID. https://sid.ir/paper/234021/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی نیا سارا، زیارت نیا سیدمهدی، باقری عبدالرضا، مرعشی سیدحسن. مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(1):72-92. Available from: https://sid.ir/paper/234021/fa

    IEEE: کپی

    سارا خسروی نیا، سیدمهدی زیارت نیا، عبدالرضا باقری، و سیدحسن مرعشی، “مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 72–92، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234021/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button