مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

834
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طبقه بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دوره نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه های عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 303 | صفحه پایان 314

چکیده

 امروزه استفاده از سیستم های نوینی که قادر به اندازه گیری غیرمخرب ویژگی های کیفی محصولات غذایی بوده و قابلیت نصب روی خطوط درجه بندی را دارند, از اهمیت به سزایی برخوردار است. تحلیل پاسخ آکوستیکی یکی از شیوه های غیرمخرب اندازه گیری ویژگی های کیفی میوه ها بشمار می آید. در این پژوهش, بررسی امکان استفاده از تحلیل پاسخ آکوستیکی در طبقه بندی سیب رددلیشز صورت گرفته است. در این پژوهش, تبدیل موجک گسسته با استفاده از موجک دابوچی چهار در سه سطح, روی سیگنال های صدای حاصل از ضربه به سیب ها در دو حوزه زمان و فرکانس برای استخراج ویژگی های مناسب اعمال شد. توابع آماری بیشینه, کمینه, میانگین, انحراف معیار, انرژی, کشیدگی, چولگی و ممان سوم به عنوان ویژگی استخراج شدند. با استفاده از الگوریتم شبکه عصبی پرسپترون چندلایه, طبقه بندی سیب ها براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دوره نگهداری انجام گرفت. نتایج نشان داد که شبکه مصنوعی با ساختار 2-1-4 در حوزه زمان بهترین عملکرد را داراست. میانگین صحت طبقه بندی برای شبکه مذکور 82.1 درصد و شاخص میانگین همساز دقت و حساسیت (Fb) نیز 0.81 به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لشگری، مجید، و محمدی گل، رضا. (1395). طبقه بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دوره نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(3)، 303-314. SID. https://sid.ir/paper/233890/fa

    Vancouver: کپی

    لشگری مجید، محمدی گل رضا. طبقه بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دوره نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(3):303-314. Available from: https://sid.ir/paper/233890/fa

    IEEE: کپی

    مجید لشگری، و رضا محمدی گل، “طبقه بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دوره نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه های عصبی مصنوعی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 3، pp. 303–314، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233890/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا