APA:
کپیلشگری، مجید، و محمدی گل، رضا. (1395). طبقه بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دوره نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(3)، 303-314. SID. https://sid.ir/paper/233890/fa
Vancouver:
کپیلشگری مجید، محمدی گل رضا. طبقه بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دوره نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(3):303-314. Available from: https://sid.ir/paper/233890/fa
IEEE:
کپیمجید لشگری، و رضا محمدی گل، “طبقه بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دوره نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه های عصبی مصنوعی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 3، pp. 303–314، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233890/fa