Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

390
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

456
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص و طبقه بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال

صفحات

 صفحه شروع 415 | صفحه پایان 425

چکیده

 ﺷ ﻨ ﺎ ﺳ ﺎ ﯾ ﯽ و ﺟ ﺪ اﺳ ﺎ زی ﻣ ﺤ ﺼ ﻮ ﻻ ت ﮐ ﺸ ﺎ ورزی ﺳ ﺎ ﻟ ﻢ از ﻣ ﺤ ﺼ ﻮ ﻻ ت آسیب دیده ﻣ ﻮ ﺟ ﺐ ﮐ ﺎ ﻫ ﺶ ﺗ ﻠ ﻔ ﺎ ت و ﺿ ﺎ ﯾ ﻌ ﺎ ت ﻧ ﺎ ﺷ ﯽ از ﮔ ﺴ ﺘ ﺮ ش ﺑ ﯿ ﻤ ﺎ ری نمونه های ﻧ ﺎ ﺳ ﺎ ﻟ ﻢ می شود. به دلیل سهم ناچیز ایران در صادرات محصولات کشاورزی, استفاده از روشهای غیر مخرب مانند گرمانگاری در مراحل سورت و درجه بندی میوه به دلیل سرعت بالا و هزینه پایین ضروری می باشد. در این تحقیق از روش گرمانگاری فعال برای تشخیص و از تکنیک شبکه عصبی مصنوعی برای طبقه بندی لهیدگی سیب رقم رددلیشز استفاده شد. برای بررسی تغییرات دمایی سیب ها از آزمایش فاکتوریل و طرح کاملاً تصادفی با سه متغیر مستقل درجه لهیدگی, دمای گرم کن و مدت زمان خنک شدن استفاده شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که سطوح لهیدگی, دمای گرم کن و مدت زمان خنک شدن بر دمای سطح سیب ها دارای تأثیر معنادار در سطح احتمال 1% است. دقت طبقه بند با یک لایه مخفی و 15 نرون, 100% به دست آمد. نتایج حاصله حاکی از این است که اختلاف دمای قسمت لهیده و سالم می تواند به عنوان معیاری جهت طبقه بندی سیب ها درنظر گرفته شود. همچنین روش گرمانگاری فعال روشی کارا و دارای پتانسیل بالا در تشخیص لهیدگی سیب است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاج علی اوغلی، زهرا، و احمدی مقدم، پرویز. (1398). تشخیص و طبقه بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(2 )، 415-425. SID. https://sid.ir/paper/144469/fa

    Vancouver: کپی

    حاج علی اوغلی زهرا، احمدی مقدم پرویز. تشخیص و طبقه بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(2 ):415-425. Available from: https://sid.ir/paper/144469/fa

    IEEE: کپی

    زهرا حاج علی اوغلی، و پرویز احمدی مقدم، “تشخیص و طبقه بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 2 ، pp. 415–425، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144469/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا