APA:
کپیابراهیمیان، منصوره، عزیزی، محمدحسین، و احمدی گاولیقی، حسن. (1395). بررسی تاثیر افزودن نشاسته استیله بر روی ویژگی رئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(3)، 221-234. SID. https://sid.ir/paper/233892/fa
Vancouver:
کپیابراهیمیان منصوره، عزیزی محمدحسین، احمدی گاولیقی حسن. بررسی تاثیر افزودن نشاسته استیله بر روی ویژگی رئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(3):221-234. Available from: https://sid.ir/paper/233892/fa
IEEE:
کپیمنصوره ابراهیمیان، محمدحسین عزیزی، و حسن احمدی گاولیقی، “بررسی تاثیر افزودن نشاسته استیله بر روی ویژگی رئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 3، pp. 221–234، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233892/fa