APA:
کپیاردستانی، فاطمه، و حسینی، الهام سادات. (1394). بهینه سازی دما و غلظت منعقد کننده ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب-پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(1)، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/233975/fa
Vancouver:
کپیاردستانی فاطمه، حسینی الهام سادات. بهینه سازی دما و غلظت منعقد کننده ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب-پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(1):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/233975/fa
IEEE:
کپیفاطمه اردستانی، و الهام سادات حسینی، “بهینه سازی دما و غلظت منعقد کننده ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب-پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 53–64، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233975/fa