مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,068
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

754
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ترکیبی آب ازنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن در کشتارگاه

صفحات

 صفحه شروع 211 | صفحه پایان 220

چکیده

 در این پژوهش, تاثیر استفاده از آب ازن‏‏‏ دار در غلظت ‏های (2.0, 5.0 و 1) پی‏ پی‏ ام در 3 سطح زمانی (5, 10 و 15) دقیقه و همچنین ترکیب آب ازن‏ دار در غلظت ‏های (2.0, 5.0 و 1) پی‏ پی ‏ام و اسید‏لاکتیک 1% در زمان ثابت 10 دقیقه روی کاهش باکتری اشریشیاکلی (به عنوان یک باکتری گرم منفی شاخص آلودگی لاشه), استافیلوکوکوس اورئوس (به عنوان یک باکتری گرم مثبت شاخص آلودگی و مولد توکسین) و شمارش کلی میکرو‏ارگانیسم ‏ها, در دمای مشابه سردکن آبی (4-0) درجه سانتی‏ گراد, موردبررسی قرار گرفت و نمونه‏ ها بلافاصله از لحاظ آزمایش های میکروبیولوژیکی موردبررسی قرار گرفتند, نتایج نشان داد که در تمامی سطوح اختلاف معنی‏ داری (p<0.05) بین نمونه‏ های شاهد و نمونه‏ های تیمار دیده وجود داشت, علاوه براین اثر ترکیبی ازن و اسید‏لاکتیک نسبت به ازن در حالت جداگانه, تاثیر بیشتری بر کاهش باکتری اشریشیاکلی, استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروارگانیسم‏ ها داشت, بنابراین استفاده از ازن با غلظت 1 پی پی ام به صورت جداگانه و ترکیب با اسیدلاکتیک 1% می‏ تواند در بخش سردکن آبی لاشه مرغ در کشتارگاه مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی طاسکوه، نعیمه، حدادخداپرست، محمدحسین، وریدی، محمدجواد، و طباطبایی یزدی، فریده. (1395). اثر ترکیبی آب ازنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن در کشتارگاه. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(2)، 211-220. SID. https://sid.ir/paper/233996/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی طاسکوه نعیمه، حدادخداپرست محمدحسین، وریدی محمدجواد، طباطبایی یزدی فریده. اثر ترکیبی آب ازنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن در کشتارگاه. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(2):211-220. Available from: https://sid.ir/paper/233996/fa

    IEEE: کپی

    نعیمه کاظمی طاسکوه، محمدحسین حدادخداپرست، محمدجواد وریدی، و فریده طباطبایی یزدی، “اثر ترکیبی آب ازنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن در کشتارگاه،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 211–220، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233996/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا