APA:
کپیکاظمی طاسکوه، نعیمه، حدادخداپرست، محمدحسین، وریدی، محمدجواد، و طباطبایی یزدی، فریده. (1395). اثر ترکیبی آب ازنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن در کشتارگاه. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(2)، 211-220. SID. https://sid.ir/paper/233996/fa
Vancouver:
کپیکاظمی طاسکوه نعیمه، حدادخداپرست محمدحسین، وریدی محمدجواد، طباطبایی یزدی فریده. اثر ترکیبی آب ازنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن در کشتارگاه. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(2):211-220. Available from: https://sid.ir/paper/233996/fa
IEEE:
کپینعیمه کاظمی طاسکوه، محمدحسین حدادخداپرست، محمدجواد وریدی، و فریده طباطبایی یزدی، “اثر ترکیبی آب ازنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن در کشتارگاه،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 211–220، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233996/fa