مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,085
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

675
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار و عرضه لاشه مرغ

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

کمپیلوباکتر یکی از اصلی ترین عوامل بالقوه ایجاد کننده اسهال و گاستروآنتریت های باکتریایی در انسان در سراسر جهان است. غذای آلوده به خصوص گوشت طیور به عنوان عامل اصلی انتقال بیماری مطرح می باشد. هدف از انجام این مطالعه تعیین میزان شیوع کمپیلوباکتر در لاشه مرغ در طول پروسه کشتار و عرضه گوشت مرغ در کشتارگاه صنعتی طیور نجف آباد- اصفهان است. در تابستان 1393 مجموعا 160 نمونه از لاشه طیور 5 گله مختلف در طی 8 مرحله کشتار به طور تصادفی اخذ شد و جهت جداسازی کمپیلوباکتر مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که 102 نمونه از 160 نمونه (63.75 درصد) آلوده به کمپیلوباکتر بودند که از این تعداد 19 نمونه از 20 نمونه کلواک (95%), 16 نمونه از 20 نمونه قبل از پرکنی (80%), 12 نمونه از 20 نمونه بعد از پرکنی (60%), 12 نمونه از 20 نمونه بعد از تخلیه امعاء و احشاء (60%), 14 نمونه از 20 نمونه بعد از چیلر (70%), 13 نمونه از 20 نمونه بعد از بسته بندی (65%), 10 نمونه از 20 نمونه بعد از بسته بندی (50%) و 6 نمونه از 20 نمونه بعد از انجماد (30%) آلوده به کمپیلوباکتر بودند. همچنین فراوانی آلودگی به گونه های کمپیلوباکتر مورد بررسی قرار گرفت که مشاهده شد فراوانی آلودگی به کمپیلوباکتر ژژونی (90.2%) با اختلاف معنی داری بیشتر از فراوانی آلودگی به کمپیلوباکتر کلی (9.8 درصد) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایران نژاد، امین، رحیمی، ابراهیم، و غلامی آهنگران، مجید. (1394). بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار و عرضه لاشه مرغ. میکروب شناسی مواد غذایی، 2(1)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/250710/fa

    Vancouver: کپی

    ایران نژاد امین، رحیمی ابراهیم، غلامی آهنگران مجید. بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار و عرضه لاشه مرغ. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1394؛2(1):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/250710/fa

    IEEE: کپی

    امین ایران نژاد، ابراهیم رحیمی، و مجید غلامی آهنگران، “بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار و عرضه لاشه مرغ،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 59–67، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250710/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button