APA:
کپیآراسته نوده، علی، خسرویار، سوسن، و حکیم زاده، وحید. (1398). مطالعه ی تأثیر فشار در عرض غشا, pH و غلظت ماده ی فعال سطحی آنیونی SDS بر عملکرد فرایند اولترافیلتراسیون بهبودیافته با مایسل (MEUF) در تصفیه ی پساب لبنی به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(1 )، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/234098/fa
Vancouver:
کپیآراسته نوده علی، خسرویار سوسن، حکیم زاده وحید. مطالعه ی تأثیر فشار در عرض غشا, pH و غلظت ماده ی فعال سطحی آنیونی SDS بر عملکرد فرایند اولترافیلتراسیون بهبودیافته با مایسل (MEUF) در تصفیه ی پساب لبنی به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(1 ):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/234098/fa
IEEE:
کپیعلی آراسته نوده، سوسن خسرویار، و وحید حکیم زاده، “مطالعه ی تأثیر فشار در عرض غشا, pH و غلظت ماده ی فعال سطحی آنیونی SDS بر عملکرد فرایند اولترافیلتراسیون بهبودیافته با مایسل (MEUF) در تصفیه ی پساب لبنی به روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 67–78، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234098/fa