مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,917
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

682
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 44

چکیده

 در این تحقیق اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی تولید لاشه و ترکیب آن مورد بررسی قرار گرفت. 540 قطعه جوجه گوشتی یکروزه در قالب طرح کاملا تصادفی در یک آزمایش فاکتوریل 3´3 در 9 تیمار و 4 تکرار با جیره های دارای سطوح مختلف متیونین شامل پایه (بدون متیونین افزودنی), جیره نرمال در سطح NRC و جیره دارای متیونین در سطح NRC %135 و سطوح مختلف آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین تغذیه شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که افزودن متیونین در سطح NRC %135 به جیره ها موجب افزایش وزن گوشت سینه شد(P<0.01) . افزودن پودر سیر به جیره در مقایسه با شاهد منفی, گوشت سینه را بطور معنی داری (P<0.05) افزایش اما موجب کاهش معنی دار در چربی بطنی شد (P<0.01). از لحاظ اثرات متقابل متیونین و آنتی بیوتیک, بالاترین تولید چربی بطنی مربوط به تیمار دارای متیونین در سطح NRC و ویرجینیامایسین بوده و کمترین چربی بطنی مربوط به جیره پایه + پودر سیر بود (P<0.05). اثرات متقابل متیونین و آنتی بیوتیک روی درصد وزن ران معنی دار بود(P<0.05)  و جیره های حاوی متیونین در سطح + NRC پودر سیر دارای بالاترین عملکرد بودند. استنتاج نهایی این است که استفاده از متیونین و پودر سیر به تنهایی و یا در ترکیب با یکدیگر موجب بهبود کیفیت لاشه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    متقی طلب، مجید، و گلچین، مریم. (1392). اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 2(1)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/237182/fa

    Vancouver: کپی

    متقی طلب مجید، گلچین مریم. اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1392؛2(1):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/237182/fa

    IEEE: کپی

    مجید متقی طلب، و مریم گلچین، “اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 2، no. 1، pp. 37–44، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237182/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button